3 produse cosmetice coreene pentru vacanta!

3 cosmetice vara

Prin acest post vrem sa iti recomandam 3 produse care trebuie sa fie in geamantanul tau de vacanta daca te afli in una din urmatoarele situatii de vara:

  • Vei zbura in avion.
  • Nu prea ai timp de nimic, pentru ca ti-ai facut 1000 de planuri
  • Mergi la plaja sau la piscina 

Daca ai ales una din cele trei obtiuni, recomandarea noastra pentru ingrijirea pielii pe durata vacantei este urmatoarea:

  1. stem cell 10Esti una dintre cele care vor calatori in avion? Atunci trebuie sa iti iei o buna rezerva de masti faciale indiv
    iduale. Bine, poate am exagerat, dar cel putin 2 sau 3, sunt necesare. Calatoria
    cu avionul usuca pielea datorita aerului din cabina, care este foarte uscat, motiv pentru care observam o schimbare drastica a pielii. Pentru a evita uscarea excesiva a tenului, iti recomandam Masca Faciala individuala efect Hidratant, pentru a o utiliza in timpul zborului si una la ajungerea ta la hotel, inainte sa incepi distractia. Aceste masti cu celule stem ofera hidratarea care iti lipseste si vei nota schimbarile imediat. Acum nu ai nici o scuza, pentru ca mastile faciale nu sunt pe lista produselor interzise in bagajul de mana.

Aloe Vera Moisture Real Soothing Gel Mist 98%

 

2. Nu ai timp! Credem ca aceasta este optiunea cea mai votata. Vara, iti faci sute de planuri si pana la urma nu avem timp de nimic, pentru ca preferi sa iti petreci distrandu-te si nu facand alte lucruri obligatorii. Daca esti o beauty addict, si pentru a urma rutina ta de frumusete fara un efort extra, iar vara ai si mai putin timp decat in restul anului, iti recomandam solutia perfecta: Setul pe baza de 98% Aloe veraun mist si o crema usoara in forma de gel – care calmeaza si hidrateaza pielea ta zi de zi, pe durata verii!

 

 

mizon.water23. Daca esti una dintre cele care stau mult la plaja sau la piscina, nu poti pleca in vacanta fara crema hidratanta in forma de gel de la Mizon sau cea cu extract de melc de la Secret Key. Aceste creme contin ingredientele necesare pentru o piele iritata si sunt perfecte pentru calmarea arsurilor solare. Este foarte important sa mentii pielea hidratata si propaspata pentru a atenua efectele nocive ale soarelui.

Ce optiunea ai ales tu? Ti se par corecte recomandarile noastre?